Instagram Likes

Hier kunt u likes op uw foto’s kopen. U kiest een pakket en kunt de likes verdelen over uw foto’s.
Bij elk pakket staat aangegeven over hoeveel foto’s u de likes kunt verdelen. U heeft de keuze uit de volgende pakketten:
Let op: Het kan tot 24 uur duren voor uw likes geleverd worden.

Social media kan erg competitief zijn. Of je nou een bedrijf, inlfuencer of gewoon persoon bent het is lastig om je account populair te maken. Gelukkig kan het kopen van followers je hierbij helpen. Door followers te kopen begin je al met een goede basis aan followers waardoor je makkelijker kunt groeien.
Weinig likes betekenen weinig views van je Instagram foto's. Likes zijn een manier waarop je populariteit te zien is en zonder likes ben je praktisch onzichtbaar. Door likes te kopen lijken je foto's populairder en daardoor vallen ze meer op.
Nee, dit hoeft niet. Als u followers koopt heeft u verder geen enkele verplichting.
In principe gebeurt dit niet. Het kan voorkomen dat enkele van de followers actief zullen liken maar dat is niet de insteek van de service. Het gaat er vooral om dat u de followers krijgt. U kunt natuurlijk nog wel apart likes of comments aanschaffen.
Nee, dat zal nooit gebeuren. In de meer dan 5 jaar dat wij dit al doen is het nooit voorgekomen. Instagram zal geen accounts bannen voor het kopen van followers omdat het mogelijk is followers te kopen voor iemand anders zijn account. Dat zou betekenen dat je iemand anders gebanned kan laten worden door het kopen van followers.
De levering van een bestelling begint altijd binnen 24 uur. Als dit niet gebeurt neem dan contact met ons op.
Als uw bestelling na 24 uur nog niet gestart is kunt u contact met ons opnemen via het formulier op onze 'contact' pagina. Dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen.
Op alle bestelling zit standaard 30 dagen garantie. Het kan voorkomen dat er enkele followers/likes verdwijnen. Binnen 30 dagen na aankoop zullen wij deze gratis vervangen voor nieuwe followers/likes.
Nee, we hebben geen wachtwoord nodig. Bij het bestellen hoef je alleen de gebruikersnaam door te geven.
U kunt bij ons veilig en vertrouwd met iDeal betalen.